43 gedachten over “EnergieFlex (Prepaid energie)”

 1. Ik ben sindkort overgestapt naar prepaid contract. Wij hebben binnen twee weken al 16 euro bespaard door bijvoorbeeld minder lang te douchen en koken voor twee dagen.
  Ik kan nu dagelijks kijken hoeveel ik aan stroom/gas heb gebruik. Dit is nieuw voor mij.
  Moet je op de kleintjes letten, dan is dit een aanrader!

  Beantwoorden
 2. Het was even wennen in het begin maar prepaid energie is een prima contract, zeer duidelijk en geen verborgen kosten. Is je tegoed op, geen probleem, je kan één maand rood staan.
  Ik ben een tevreden prepaid klant van EnergieFlex.

  Beantwoorden
 3. Ik ben vanaf 1 januari een pilot klant van Energieflex en zeer tevreden met prepaid energie . Dagelijks weet je wat de kosten zijn en via mijnenergieflex kan je je verbruik volgen. Op deze manier bespaar ik nu tientallen euro’s.
  Onbegrijpelijk waarom dit nu pas bestaat!

  Beantwoorden
 4. ik vind het een eindeloos systeem zo het is net als een prepay telefoon kaart alleen nu van de energie. Krijg keurig een mail als ik te weinig op de rekening heb staan en kan het altijd opwaarderen. Je betaald alleen het gene dat je hebt verbruikt en meer niet.

  Beantwoorden
 5. Vragen een belachelijk hoog voorschot bedrag. Voor enkel stroom €170,- pmnd (wat volgens hun prijsstelling nee zou komen op ruim 786KWH). En dit voor een gezin wat bestaat uit 2 personen, in een vrijstaande woning, met verlichting die bestaat louter uit led. Zijn ook niet bereid om dit bedrag naar beneden te stellen, ondanks het feit dat wij kunnen aantonen dat het verbruik over de laatste 6mnd een totaal van 386KWH bedroeg.

  Beantwoorden
 6. Helemaal goed, even wat opstart probleempjes met de netbeheerder en de slimme meter. Nu nog even afwachten of e.e.a. goed gaat met eindafrekening maar voor wat betreft de opwaardering loopt het goed.

  Beantwoorden
 7. De aansluiting was idd snel gerealiseerd maar, als het op service en coulance aankomt geven ze niet thuis. Binnen 7 dagen moest een bedrag van over de 400 euro betaald worden. Ik heb 274 euro overgemaakt voor de transactiekosten. De medewerker aan de telefoon zei dat ik binnen 14 dagen een rekening zou krijgen om het voorschot te betalen die ik even kon laten liggen i.v.m. het feit dat we een bijstandsuitkering hebben. Een dag later kregen we een rekening dat we 150 euro moesten betalen binnen 7 dagen omdat anders de levering gestopt zou worden. Nou vraag ik je!!!

  Waar is jullie eerlijkheid en menselijkheid???

  Ik hoop dat jullie opnames hebben van de gesprekken want jullie liegen alles aan elkaar!!

  Een zéér ontevreden klant!!!

  Beantwoorden
 8. Ik ben zeer tevreden over de manier hoe alles tot stand is gekomen. Eerst naar de revieuws gekeken,maar toch besloten om over te stappen. Eerst zakelijk en daarna prive…ik heb in het verleden bijna alle grote leveranciers al gehad en telkens bent ik aan het eind van het jaar best wel teleurgesteld aangezien mijn huidige apparatuur geheel vernieuwd is en voorzien zijn van eco-merk.
  Het verschil was bijna niet te merken en ik moest een keer zelfs bijbetalen.
  Nu zie ik alles en zijn er geen ‘verkeerde’ opnames of schattingen!!!

  Beantwoorden
 9. Wegens een fout waren we even geen klant meer, gelukkig is het meteen opgelost en zijn we gebeld door de klantenservice dat het weer geregeld is.
  Wat er is fout gegaan geen idee

  Beantwoorden
 10. Zeer tevreden over het prepaid systeem,zo heb je nooit een onvoorziene eindafrekening en kun je precies bijhouden wat je verbruik is.
  Ook de medewerkers van de klantenservice zijn zeer vriendelijk en altijd bereidt uitleg te geven over het een of ander.

  Beantwoorden
 11. Ben nu een tijdje klant en ben zeer tevreden dat ik direct kan zien wat ik verbruik.
  ben nu maanlijks minder kosten kwijt voor gas en licht
  en ze zijn altijd bereid om je alles uit te leggen
  prima systeem voor iemand met een minimum inkomen.

  Beantwoorden
 12. wilde met hun in zee gaan maar voor ze iets doen moeten ze eerst een rekening van 325 betaald hebben zo gaat dat tegenwoordig in dit land eerst betalen voor je iets krijgt en dat terwijl de minima hier juist van gebruik maakt schandalig!!imigratie!!

  Beantwoorden
 13. Sinds een paar maanden nu klant, en sinds kort de slimme meter. De klantenservice is wel erg vriendelijk en behulpzaam, maar het duurt erg lang voor je een reactie krijgt. Ik dacht eerst tevreden de zijn met het systeem. Maar iedere dag komen de saldo’s niet overeen. Zijn er meer mensen die dit hebben? Dus het actueel saldo wat op een dag eindigt. En wat dan de volgende dag als vorig saldo terugkomt?

  Beantwoorden
 14. Zeer tevreden over Energieflex.Geen verrassing achteraf vwb eindafrekening. het beantwoorden van e-mails laat wel een beetje te wensen over. ook notificatie die ze sturen als herinnering om op te waarderen loopt niet vlekkeloos. Op deze punten na ben ik tevreden over de service.

  Beantwoorden
 15. Wegens omstandigheden met Essent, op zoek gegaan naar andere leverancier. EnergieFlex gebeld en zeer duidelijk en correct geholpen. Ik overweeg de overstap nu te maken, daar ik hier vrij goede ervaringen lees.

  Beantwoorden
 16. Ben over gegaan naar Energieflex waarbij ik een slimme meter heb gekozen, ipv de karting van 110 euro, want dat zou volgens hun wel erg handig zijn. Maar ik kan de gegevens niet uitlezen omdat ik een contract heb van 1 jaar met een vast tarief. Hoezo handig. Nog steeds geen passende oplossing gehad, erg slechte service!!

  Beantwoorden
 17. Beste leverancier ooit . Je bespaart zo veel, ik heb al meerderen leverancier gehad de afgelopen 8 jaar. En nog steeds bij Moeten betalen.elk jaar weer. Maar nu betaal je voor wat je echt verbruikt. Ik bespaar 80 euro per maand . Dat is veel geld dus Ben zeer tevreden. Energie flex is de oplossen voor mensen met een klein budget. En een goede servise. Ben heel erg blij met energie flex Top

  Beantwoorden
 18. vlotte overstap voor in een periode dat t ff tegen zat, altijd netjes te woord gestaan en vlot geholpen aan de telefoon door Marjolein bedankt nogmaals

  Beantwoorden
 19. Ik ben vanaf het begin altijd heel vriendelijk behandeld ik heb respect voor de mensen van het callcenter want zij moeten allerlei bedreigingen en scheldpartijen aanhoren terwijl degene die de regels verzinnen buitenschot blijven de mensen van het callcenter krijgen van mij een tien met een griffel

  Beantwoorden
 20. Echt waardeloos wegens financiële problemen moeten overstappen naar een leverancier die geen 1000 borg vraagt, eerst gebeld voor info. Vriendelijk geholpen tot dat we bij energieflex zaten, binnen 6 weken zou de slimme meter geleverd worden, 4 maanden op moeten wachten, van kastje naar de muur gestuurd, lag aan de netwerk beheerder, vervolgens eerste 3 maanden 75 per maand betaald maar de laatste 3 maanden betalen we steeds meer en meer. We wonen met zn 2 en en verbruiken vrij weinig. Kachel gaat niet eens meer aan, en dat aangezien de laatste rekening 270 euro is. Terwijl we juist niks verbruiken. Hier voor bij nuon maar zulke hoge tekeningen hebben we nooit gehad. Het is gewoon schandalig.

  Beantwoorden
 21. Wat ik overigens vergeten ben te vermelden is dat we 2 keer bij energieflex hebben gezeten we zijn namelijk er uit geschopt wegens het niet betalen van een rekening terwijl we niet eens wisten dat we een openstaand rekening hadden. Ik verwachte per post een brief zoals ze dat telefonisch beloofd hadden maar de email kwamen niet in mijn gewone postvak maar bij ongewenst. Daar keek ik nooit. En opeens was ik afgesloten, toen moest ik dus opnieuw aansluitkosten en dergelijke betalen allemaal voor niks. Was in totaal dus rond de 600 euro kwijt. Helemaal niet te vrede stelletje oplichters

  Beantwoorden
 22. Ben erg tevreden over energie flex.
  Super service via facebook gereageerd als hun contact op wilden nemen en dat hebben ze gedaan.. Welk bedrijf neemt zich nog de moeite tegen woordig om de klant te helpen..

  Nogmaals een top bedrijf een goeie service en klantvriendelijk..

  Beantwoorden
 23. Wat een oplichters van de hoogste rang is dit bedrijf.
  al 2x werd ik onverwachts geconfronteerd dat ik zonder te weten er ergens een achterstand was opgelopen. Ik 2x werd ik via een mail van dit klote bedrijf op de hoogte gebracht dat het contract wordt beëindigd. dat gebeurde op een vrijdag, dus hele weekend buikpijn. en zoeken naar handvaten om er achter te komen waar die achterstand is ontstaan. Ik heb al mijn betalingen op een rij, en bevestigingen van opwaarderen.ik bel en vraag waarom dit kan krijg ik een lul verhaal over zomer en wintertijden??? ik vraag waarom ik niet op de hoogte wordt gebracht van een achterstand, zegt ze; ja, dat had u moeten krijgen. Ik dit weekend na de mail kreeg ik een brief van Stedin over het afsluiten. aansluiten zouden de kosten op 800,00 euro komen. ik vraag aan de telefoon of ze me terugbellen als ik de screenprint met betalingen heb opgestuurd. na 2 dagen maar weer bellen, Ik zou toch teruggebeld worden? ja, dat is niet netjes. ik moest weer een som overmaken van bijna €600,00 euro. en…. Ja ik hoefde geen heraansluitingskosten te betalen??? van €78, en nog wat. ik ben nu overgestapt maar verwacht nog wel wat terug ik heb namelijk in 7 mnd c.a. €1500,00 euro betaald aan deze oplichters en ik woon alleen??. Mensen Niet Doen!!!

  Beantwoorden
 24. Ik moest overstappen van energiemaatschappij, de mederwerkers van energieflex waren zeer behulpzaam, boden aan om mij terug te bellen toen ik aan gaf met prepaid te bellen, en dat ik daarom blij was dat er geen wachttijd was. Toen een betaling niet op tijd voldaan kon worden, heb ik dit aangegeven en heeft de betreffende medewerker mij op alle mogelijke manieren geprobeerd te helpen om dit op te lossen. Prima service, de mederwerker nam nog contact op om te checken of alles goed was gegaan, niets op aan te merken!

  Beantwoorden
 25. Wij hebben nu sinds 3 à 4 maanden energieflex en eigenlijk helemaal geen minpunten. Wij hebben dan wel de prepaid versie, zodat wij geen rare jaarnota ontvangen en het precies in de gaten kunnen houden.
  De keren dat ik heb gebeld naar de klantenservice ben ik altijd netjes te woord gestaan.

  Beantwoorden
 26. Ik heb energieflex ,altijd op tijd opgewaardeerd,nooit wat aan de hand,nu krijg ik een probleem met de bank,en vraag netjes aan Energieflex of ik wat extra daagjes erbij mag,omdat ik nog niet direct kan opwaarderen ,nee dat doen ze niet want u heeft al 30 dagen de tijd, als je een uitkering krijgt kun je maar 1x per maand opwaarderen, ik vind dit zéér onklantvriendelijk ,omdat ik machteloos hier tegen sta.

  Beantwoorden
 27. Ik heb nu 1,5 maand prepay. Ik heb moeten betalen voor een slimme meter, terwijl ze die niet hebben geleverd. Daarnaast betaal je via een link, waardoor de betaling loopt via Sisow. Deze betaling is nog niet verwerkt, zodat ze gaan dreigen met afsluiting. Nu staat ook mijn tegoed in het min, terwijl ze al 225 euro hebben gekregen. Ik gebruik ongeveer maar 30 euro per maand. Maar wel de kosten van rood staan krijgen. Deze zijn inmiddels 60%.

  Beantwoorden
 28. Dramatisch bedrijf dat op een oneerlijke manier geld probeert te verdienen door welkomstkortingen niet te geven, onterechte opzegboetes te berekenen, het onmogelijk maakt om je maandbedrag te verlagen en vervolgens vanuit de klantenservice hooghartig of totaal niet reageert. Dit bedrijf heeft geen bestaansrecht. Administratie is een chaos, dus als je hier klant wordt wens ik je veel geduld en incasseringsvermogen toe. Ik ben er gelukkig klaar mee.

  Beantwoorden
 29. in een periode van oktober 2016 tot 1 februari 2017 is mijn verbruik ongeveer gelijk gebleven, maar mijn factuur gestegen van 114 euro per maand naar 70 euro in 10 dagen, omgerekend dus 210 euro voor 30 dagen!!
  Ook de maand december is dubbel gefactureerd, namelijk van 1 t/m 28 december a 143 euro en de andere factuur is van 1 t/m 31 december a 167 euro!
  Heel vreemd allemaal!
  En als je een energieleverancier zoekt zonder borg…. hier betaal je ook rond de 253 euro aan “aansluitkosten”.
  Hang nu al 12 minuten in de wacht bij de klantenservice omdat er 1 iemand voor mij is! Jaja

  Beantwoorden
 30. ik ben ook klant geweest bij deze flessentrekkers om klant te worden bij prepaid moest ik een dekkingstegoed van maar 225 betalen is oke verder geen problemen gehad tot ik wilde overstappen ik dacht ik heb borg betaald dus verreken de laatste rekening daar maar mee op 8 april eindigde mijn contract nu 10 mei zit ik nog op me geld te wachten 42 dagen voor ze de eindafrekening opmaken welke eindafrekening ik zou toch betalen wat ik verbruik simpele berekening wat open staat trek je van de borgsom af rest maak je over nee zeggen zij moet wachten op eindnota 42 dagen dus ik heb er niet veel vertrouwen meer in dat ik nog iets terug zie kijk vandaag nog of ze het berekend hebben zie ik tot overmaat van ramp dat ik mei dus ook nog energie kosten heb hoe kan dat als ik op 8 april al afgemeld ben bij enexis zoals ik al zij flessentrekkers zijn het

  Beantwoorden
 31. Nooit meer Energieflex. We dachten een goede deal te hebben gemaakt met een bonus van €275 na een jaar. Nu zijn we in dit jaar overgestapt van bank waardoor de automatische afschrijving enkele keren niet gelukt is. Bij de eerste herinnering hebben we altijd netjes betaald en is er verder nooit een probleem geweest. Nu bij de afrekening blijkt dat Energieflex de €275 niet wilt uitbetalen vanwege bovenstaand probleem.

  Probeer je hierover contact op te nemen met Energieflex dan kan je een mail sturen waar je zomaar 2 weken op moet wachten of je staat een half uur in de wacht bij de telefoniste. Allemaal zeer klant ontvriendelijk!!!!

  Beantwoorden
 32. Wat een oplichters zijn dit, na het opgeven van de meterstanden sturen ze een mail, dat deze in goed orde zijn ontvangen en ik binnen 42 dagen een eindafrekening zal ontvangen.
  Nu vergeet het maar!
  Bij telefonisch contact zegt men de standen niet te hebben ontvangen en dat ze niet in hun systeem staan, terwijl ze gewoon in mijn energieflex zijn opgenomen.
  Dit is zeker een slimme truuk om je als verbruiker zo lang mogelijk te houden met hogere tarieven.
  Niet intrappen dus!

  Beantwoorden
 33. Ik heb de eindafrekening ontvangen. Prima, zou je zeggen. Alleen de eindafrekening kwam via een incassobureau met 40 euro extra aan incasso kosten. Factureren kunnen ze daar niet, want al 2 keer een foutieve factuur ontvangen en die kan energieflex niet corrigeren.

  Beantwoorden
 34. Teveel betaald geld(euro 460) wordt niet terugbetaald.
  Steeds nieuwe smoesjes waarom niet, nieuwe toezeggingen, harde datum van betaling, maar helemaal niets. Wat een slechte zaak. Sta op het punt om aangifte te doen wegens oplichting

  Beantwoorden
 35. FlexEnergie heeft geen enkele interesse om klachten (goed) te behandelen. Eerst is er geen klachtenbehandeling, dan opeens weer wel (maar wel met het e-mailadres van de klantenservice). Conclusie: geen fijne organisatie, die niet wil leren van fouten en die ook geen moeite wil doen in tevreden klanten.
  Misschien lijkt FlexEnergie goedkoop, maar er gaat heel veel fout en het kost je dus heel veel ergernis. Wordt het toch weer goedkoop = duurkoop want service NUL.
  Trap er niet in, mensen.

  Beantwoorden
 36. Ik had een contract met EnergieFlex van 23 februari tot 8 maart (14 dagen).
  Ik kreeg de rekening 619,64 euro om te betalen.
  Dit is niet normaal, het is diefstal.
  Ik woon in een huis met 3 kamers.
  Ik raad dit bedrijf niet aan !!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie