Gemakkelijk overstappen naar een (voordeligere) energieleverancier

Energievergelijker.com biedt een gratis overstapservice waarmee je eenvoudig kunt veranderen van energieleverancier. Met deze service kun je de beste energieaanbieding vinden die het beste bij je past.

Onze energievergelijker vergelijkt alle energieaanbieders op de Nederlandse energiemarkt, zodat je zorgeloos kunt veranderen van energieleverancier. De energievergelijker zoekt de goedkoopste energieaanbieding voor je en de nieuwe energieleverancier laat je vervolgens weten wanneer je kunt overstappen.

Selecteer de beste energieleverancier

Je hoeft alleen je postcode en het type energie dat je zoekt in te vullen. Daarna worden alle energieaanbieders vermeld die beschikbaar zijn voor jouw woning. Je kunt vervolgens een energieaanbieder selecteren die het beste past bij je wensen.

Veranderen van energieleverancier

De overstapservice van Energievergelijker.com maakt het eenvoudig om te veranderen van energieleverancier. Je kunt eenvoudig de beste energieaanbieder voor je woning vinden en de overstap maken zonder een hoop gedoe. Daarnaast biedt Energievergelijker.com ook veel informatie over energie en energiebesparing, zodat je ook op de lange termijn waarde krijgt uit je energiecontract.

Energie vergelijken en overstappen

Via Energievergelijker.com kun je makkelijk overstappen naar een andere energieleverancier. Volg de 10 stappen om de overstap in orde te maken.

  1. Ga naar Energievergelijker.com.
  2. Kies welke energieleverancier je hebt.
  3. Vul je persoonlijke gegevens in, zoals naam, adres, postcode en telefoonnummer
  4. Vergelijk en kies het energiecontract dat je wilt.
  5. Bevestig je keuze door de algemene voorwaarden te accepteren.
  6. Je energieleverancier zal je nieuwe contract verwerken.
  7. Je energieleverancier zal contact met je opnemen om je over te schakelen.
  8. Je energieleverancier zal je vragen om je oude energieleverancier op te zeggen.
  9. Als je oude contract is opgezegd, zal je nieuwe energieleverancier je energievoorziening overnemen.
  10. Geniet van je nieuwe energiecontract!

Conclusie

Overstappen van leverancier is makkelijk. Maar voordat u overstapt doet u er verstandig aan om de prijzen en aanbiedingen van alle energieleveranciers te vergelijken.

10/10 - (10 stemmen)