7 gedachten over “Verzorgdbesparen.nl”

 1. Contract tot in de puntjes samen bekeken en leverde een mooi verschil van 25 euro maandelijks op+ cashback. Meerdere opties dus dat is fijn!

  Beantwoorden
 2. Werd gebeld door Verzorgd Besparen door een vriendelijk klinkende meneer die eerst een praatje probeerde te maken en daarna over ons energiecontract begon. Niet omdat wij klant zijn bij Verzorgd Besparen, want dat is niet zo. En nu komt de grap: Verzorgd Besparen mag mij daarom helemaal niet bellen.

  Wij hebben ons telefoonnummer al vele jaren in het bel-me-niet-register staan, maar daar trekt Verzorgd Besparen zich niets van aan. Het telefoongesprek is op de een of andere manier plotseling beëindigd en ik kreeg het welbekende bandje over het bel-me-niet-register. Best cru, als je bedenkt dat Verzorgd Besparen mij überhaupt niet had mogen bellen.

  De trucs van dit soort partijen (of het nu een energiecollectief is of wat voor tussenpersoon ook) is genoegzaam bekend: ze overvallen je met allerlei details waardoor je even overdonderd raakt en gebruiken allerlei bewoordingen waarmee ze juridisch vaak net weg kunnen komen.

  Het verhaal klopt uiteindelijk niet, zo blijkt uit de eerdere ervaringen van veel mensen die toch met dit soort partijen in zee zijn gegaan. Ze zijn uiteindelijk toch duurder uit dan ze is voorgerekend, omdat boetes en andere extra kosten achterwege gelaten zijn, er wordt iets toegezegd over een voorstel en je blijkt direct aan een contract vast te zitten, er zijn voorbeelden te over van dit soort partijen die je belt waaruit blijkt dat jij er niet beter van wordt, maar zij wel.

  Dat kan ook niet anders, het zijn bedrijven, dus die moeten geld verdienen. Het zijn geen liefdadigheidsinstellingen.

  Dus: als je echt wilt besparen op je energiekosten, zoek zelf uit welke aanbiedingen je kunt krijgen en ga nooit in op partijen die zich aan je aanbieden. Het feit dat ze jou actief benaderen betekent al dat ze (goed) aan je kunnen verdienen. Die verkoper moet per slot van rekening ook betaald worden.

  En dat ze daarbij even het bel-me-niet-register negeren is een teken aan de wand.

  Beantwoorden
 3. Het begon met een mooi verkooppraatje en waarom ik zou moeten overstappen van leverancier. Uiteindelijk is er een contractvoorstel naar me gestuurd maar ze hadden daarvoor wel mijn rekeningnummer nodig. Dit vond ik een beetje apart.

  Echter heb ik het wel gedaan en kreeg ik het voorstel op de mail. Ik heb de tarieven vergeleken met mijn huidige energieleverancier en het was inderdaad een stuk goedkoper.

  Overstap gemaakt en heb aan het eind van het jaar ongeveer 160 euro teruggekregen. Niet alle callcenters zijn op kwaad uit. Ben achteraf blij dat ik gebeld ben!

  Beantwoorden
 4. Onjuiste informatie in het advies gesprek, aangegeven vrijblijvend een offerte te krijgen. Nu krijg ik e-mail dat ik akkoord ben gegaan met de offerte. Zelfde de supervisor die het gesprek overnam beweerde alles vrijblijvend te zijn. Zelfs waar ik een handtekening moest zetten, en ik dit weigerde werd mij nogmaals beloofd dat ik hiermee nergens akkoord ging, echter door allleen een puntje te zetten konden zij de offerte pas naar mijn mail sturen. Erg misleidend! Gelukkig ben ik ervan bewust 14 dagen opzeg termijn te hebben….

  Beantwoorden
 5. verzorgd besparen laat het besparen maar weg want dit bedrijf geeft verkeerde informatie nu zit ik met een schuld van €250,-terwijl Ik niet akkoord ben gegaan en sta zelfs geregistreerd bij bel me niet register dit criminele zootje trekt zich nergens wat van aan

  Beantwoorden

Plaats een reactie